Katip Kasım İlkokulu

Vizyon: Gelişen dünyada varolabilen ,ulusal değerleri benimsemiş bilime inanmış ,dürüst çalışkan ve kültürlü bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.45-14.30
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://katipkasim.meb.k12.tr

Adres - KATİP KASIM MAH. KIZILTAŞ SK. NO: 28 İÇ KAPI NO: 1 FATİH / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Katip Kasım Mah. Kızıltaş Sok No: 28 Fatih İSTANBUL

Adres - KATİP KASIM MAH. KIZILTAŞ SK. NO: 28 İÇ KAPI NO: 1 FATİH / İSTANBUL

Ulaşım İETT ile ulaşım: Havalimanı Metrosu,Kirazlı Metrosu şHacı Osman metrosu,marmaray toplu taşıma araçlarının birleştiği Yenikapı istasyonuna 5 dakikalık yürüme mesafesindededir. Bağcılar-Kabataş tranvay ile laleli veya Aksaray istasyon durağında da ulaşım sağlanabilmektedir. yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez